De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 12,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

'De verzonken jongen' is de debuutroman van Jan Vantoortelboom, auteur van 'Meester Mitraillette' Na de begrafenis van zijn moeder wandelt Stoffel Vanheule samen met zijn vader en broer terug naar huis. Hij is zestien, het verlies van zijn moeder en het voelbare maar doodgezwegen geheim over zijn afkomst laten hem niet met rust. Waarom stoppen de mensen met praten als hij de beenhouwerij betreedt? Waarom heeft zijn grootvader Victor een litteken in zijn gezicht? Het zijn vragen die hem als kind al bezighielden, maar die nu, na de dood van zijn moeder, op een dwingende manier een antwoord eisen. Bekroond met de Bronzen Uil en de Prijs Letterkunde West-Vlaanderen
ISBN
9789025443962
Vorm
Paperback
Uitgever
Atlas Contact, Uitgeverij
Druk
5e
Verschenen
19-06-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
72 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris