De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 2,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
{{promotion.PromotionName}}

Fantasy ontmoet geschiedenis en reilt en zeilt in dit alternatieve verhaal over hoe Zwartbaard de plaag van de zeeën is geworden. "Pirates of the Caribbean ontmoet Indiana Jones!" - James (Amazon.co.uk)

Wat zou jij doen voor jouw vrijheid?

Zou je stelen?

Moorden?

Sterven?

Voor Edward Thatch, bestaat er geen twijfel over hoe ver hij zou gaan voor zijn vrijheid.

“Ik bleef de pagina’s maar omslaan en omslaan, om te ontdekken wat er zou gebeuren.” -Teressa J Betts

Edward had geen idee dat hij een voormalig piratenschip had gekocht. Als de marinierskapitein, Isaac Smith, dreigt om het schip, en zijn vrijheid van hem af te nemen, neemt hij het heft in eigen hand.

Door Edwards actie wordt hij, samen met zijn beste vriend Henry Morgan, een voortvluchtige op een avontuur door het historische Caribisch gebied en Latijns-Amerika. De twee zullen niet alleen moeten vechten om in leven te blijven, maar ook om vrij te blijven tijdens de zogenaamde "Gouden Eeuw" van de piraterij.

Edward ontdekt ook dat de helft van het schip dat hij kocht op slot zit. In plaats van sleutels, vinden ze raadsels en aanwijzingen achtergelaten door de vorige eigenaar. Edward en zijn bemanning moeten de raadsels oplossen, de aanwijzingen volgen, en een spel om leven en dood onder ogen zien voordat ze de sleutels van de rest van het schip kunnen claimen. En al die tijd ademt een zekere marine-kapitein in hun nek en richt zich op hun leven.

Zullen Edward en Henry het leven omarmen dat hen is opgedrongen, of zullen ze tegen de rotsen van hun ongeluk botsen? Zie hoe de piraat Zwartbaard de plaag van de Caribische Zee en daarbuiten is geworden, en volg hem op zijn avonturen vol piraten, kapers en alles daartussenin in De reizen op de Queen Anne's Revenge!

ISBN
9781071533550
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
?Babelcube Inc.
Verschenen
01-03-2020
Taal
Nederlands
Genre
Mediadragers
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris