{{promotion.PromotionName}}
Samenvatting
Samenvatting
Barbecuen is al lang niet meer alleen iets voor in de zomer. En nog beter: je hebt er geen dure uitrusting voor nodig. Welk type barbecue je ook hebt, met de juiste kennis en techniek kan iedereen koken op hout, houtskool en briketten. Hete vuren staat bomvol informatie over de beste materialen en accessoires, handige technieken om het vuur aan te steken en natuurlijk de kunst van het grillen zelf. Met heldere vuistregels voor gaartepunten en stap-voor-stapbeschrijvingen van bereidingstechnieken. En natuurlijk ontbreken ook een aantal inspirerende recepten niet.Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum.
Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie on Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.
Specificaties
Specificaties
ISBN
9789059567061
Vorm
Paperback
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
Verschenen
01-06-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
176 pp.
Genre
Koken
Recensies (0)
Recensies (0)
Geen recensies beschikbaar.