De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

‘Ook in deze zoektocht naar de verborgen waarheid over personen in zijn nabijheid die hij meende te kennen, schittert de karaktervolle verteller in zijn combinatie van naïviteit, ijdelheid en intelligentie. De plot is in dit prachtig geschreven tweeluik slecht een aanleiding voor bespiegelingen over de werking van het geheugen en over de illusies waarmee mensen hun eigen geschiedenis falsificeren. Heerlijk leesvoer, waarbij de lezer tot de laatste bladzijde verrast wordt door alle onthullingen.’ **** – VN Detective & Thrillergids
'Je blijft lezen.' – Kek Mama
'Meesterlijk [...] Meeslepend en droogkomisch.' – Zin
'Een razend spannende familiekroniek, waarin ook nog wat te lachen valt.' – Jan
'Niet weg te leggen.' – Marie Claire
'Weer uiterst onderhoudend.' – de Volkskrant****
'Je kunt niet anders dan verder lezen, het boek wegleggen is geen optie. – Hebban***
ISBN
9789023456667
Vorm
Paperback
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Druk
4e
Verschenen
11-05-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
448 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris