De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 24,95

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Als de jonge Johannis Liebe is ingetreden in een Jezuïetenklooster en in volstrekte afzondering de oefeningen van Ignatius doorleeft, treedt hij uit zijn lichaam en ontmoet een mysterieuze geestverschijning. Na een turbulente bedevaart betrapt hij de Kloostervoogd op seksueel misbruik van een jonge kloosterling. Hij zoekt zijn toevlucht in de strafcel in de kloostergewelven. Daar onthult de mystieke entiteit de reden van zijn verschijning. Hij besluit weer uit de orde te treden. Dan wordt een onvoorstelbaar offer van hem verlangd, dat hij buiten zijn lichaam volbrengt. Een roman over verlangen naar liefde, trouw en ontrouw, zonde en schoonheid, het ongeziene en dolende zielen. Tegen de achtergrond van het Duitsland van 1932.
ISBN
9789402190779
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
3e
Verschenen
13-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
206 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris