We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 21,95

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
Het Ooievaarsnest

Paperback

€ 21,95

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Op een van zijn strooptochten op zoek naar voedsel komt de van huis weggelopen Pjotr in het Belarusissche Kalinovo bij toeval bij een bijzonder weeshuis terecht: de meeste kinderen die daar wonen zijn namelijk geen echte wezen maar zijn in de steek gelaten door hun door Tsjernobyl getraumatiseerde ouders. Een van hen is Tanya. Ze is een karakterkookster: wat ze voor iemand voelt, is te proeven in haar bijzondere gerechten. Pjotr ziet wel brood in haar kookkunst en bedenkt een manier om daar geld mee te verdienen. Maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig. “Het Ooievaarsnest” vertelt op boeiende en aangrijpende wijze de lotgevallen van een aantal kinderen na de Tsjernobyl-ramp. "Onder de moeilijkste omstandigheden zie je dat mensen - in dit geval weeskinderen- toch initiatieven nemen. Dat optimisme lees je in dit boek." Jan Terlouw
ISBN
9789464051582
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
10-07-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
283 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris