We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, veel van onze boekhandels weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Losbladig

€ 317,50

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Praktijkgids personeel en fiscus

Losbladig

€ 317,50

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

In de Praktijkgids Personeel & Fiscus vindt de werkgever de informatie op het gebied van fiscale en premierechtelijke aangelegenheden van zijn personeel. De werkgever vindt in deze publicatie wat zijn wettelijke verplichtingen ten opzichte van de Belastingdienst zijn, maar ook wat de mogelijkheden zijn om werknemers zo fiscaal vriendelijk mogelijk te belonen. Aan de orde komen onder andere: • Alle belastingen en premies over het loon • De werkkostenregeling • Een opsomming van de zogeheten employee benefits (personeelsvoordelen) • De plichten van de werkgever jegens de Belastingdienst • Hoe de werkgever zich goed op een belastingcontrole kan voorbereiden • Welke boetes de Belastingdienst kan opleggen • Welke loonkostensubsidies er zijn. De editie 2020 is aangepast aan de laatste wetswijzigingen en jurisprudentie.
ISBN
9789462156715
Vorm
Losbladig
Uitgever
Vakmedianet
Druk
1e
Verschenen
16-03-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
400 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris