De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Losbladig

€ 317,50

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

In de Praktijkgids Personeel & Fiscus vindt de werkgever de informatie op het gebied van fiscale en premierechtelijke aangelegenheden van zijn personeel. De werkgever vindt in deze publicatie wat zijn wettelijke verplichtingen ten opzichte van de Belastingdienst zijn, maar ook wat de mogelijkheden zijn om werknemers zo fiscaal vriendelijk mogelijk te belonen. Aan de orde komen onder andere: • Alle belastingen en premies over het loon • De werkkostenregeling • Een opsomming van de zogeheten employee benefits (personeelsvoordelen) • De plichten van de werkgever jegens de Belastingdienst • Hoe de werkgever zich goed op een belastingcontrole kan voorbereiden • Welke boetes de Belastingdienst kan opleggen • Welke loonkostensubsidies er zijn. De editie 2020 is aangepast aan de laatste wetswijzigingen en jurisprudentie.
ISBN
9789462156715
Vorm
Losbladig
Uitgever
Vakmedianet
Druk
1e
Verschenen
16-03-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
400 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris