De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 14,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Dit is een boek over praten, en het is ook een boek over zien, luisteren en aandacht schenken aan de wereld. Kio Stark toont je hoe lyrisch en diepgaand vele van onze vluchtige contacten met vreemden kunnen zijn. Ontdek hoe je je perceptie van anderen kunt verbreden en verdiepen. Stark ontrafelt de onzichtbare mechanismen achter en betekenissen van toevallige ontmoetingen op straat. Haar doel: je opnieuw verliefd laten worden op de wereld.
ISBN
9789059087354
Vorm
Gebonden
Uitgever
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Druk
1e
Verschenen
21-10-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
140 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris