Warme dagen, sfeervol gedekte tafels in de tuin, gasten die keuvelendbinnensijpelen en geuren vanaf de grill die de smaakpapillen beginnente prikkelen. Barbecueën is genieten, dat staat vast. Zowat iedereen kandan ook barbecueën. Of toch niet?Barbecueën is zoveel meer dan een stukje vlees op een warme grill gooien.Om je gerechten perfect knapperig en gaar te krijgen, heb je toch wel enigevakkennis nodig. In dit ultieme barbecueboek begin je van de basis, enkrijg je alle informatie om stap voor stap een ware barbecuechef te worden,die ook de meest verrassende en originele culinaire gerechten kan klaarmakenop de grill.BBQ Academy biedt als barbecueschool opleidingen aan voor barbecueliefhebbersen hobbykoks, zowel voor beginners als voor ervaren grillmeesters.Voor de eerste keer bundelen ze hun expertise in een boek. Zeonthullen de geheime wereld van grill- en baktechnieken, van marinadesen kruidencombinaties, van food pairing en vlekkeloos dresseren.