De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

In dit boek worden mijn wederwaardigheden tijdens mijn studie bij G s vroegere leerlingen en volgelingen beschreven. Hoewel hij zijn leringen ongemerkt had doorgegeven, waren er vele, buitengewone mensen, die, gestimuleerd door de kracht van zijn ideeën, een grote ontwikkeling hadden doorgemaakt. Hij hield nooit publieke voordrachten en hij had nooit iets gezegd over zijn missie. Voor de meeste mensen om hem heen was hij dan ook een eenzame filosoof, die een vreemd en onbegrijpelijk leven leidde. G schreef geen boeken. Hij zei, dat boeken dode dingen zijn en dat het altijd beter is om met levende mensen te werken. Ik heb echter toch besloten om het Pad, waarop hij degenen die er klaar voor waren, leidde, voor een deel te beschrijven. Konstantin Serebrov
ISBN
9789461936493
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnbestseller B.V.
Druk
1e
Verschenen
18-03-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
266 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris