De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 16,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

In dit boek presenteert de Russische auteur en mysticus Konstantin Serebrov het resultaat van zijn diepgaande bestudering van de leer en de praktijk van Kriya Yoga, in het licht van de traditie van de hesychasten. Volgens hem behoort de Kriya techniek tot de belangrijkste, innerlijke technieken van het geestelijke Pad, want het is een van de weinige technieken die de beoefenaar met zekerheid naar Verlichting voert. De techniek is aantrekkelijk, ook omdat het geen strenge eisen stelt aan de beoefenaar. De beoefenaar van Kriya kan, bijvoorbeeld, wel een matig seksueel leven leiden. Gehuwde paren kunnen dus, met behulp van de Kriya techniek, samen het geestelijke Pad volgen. Ook in de alchemistische traditie kan de Kriya techniek bij alle stadia van transformatie toegepast worden.
ISBN
9789461933621
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnbestseller B.V.
Druk
1e
Verschenen
13-08-2012
Taal
Nederlands
Pagina's
110 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris