De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 19,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Het Pad van Alchemistische Fusie is het laatste deel van de Trilogie `Lessen van Meester G . Het boek bevat een overvloed aan nuttige geestelijke kennis, die verwerkt is in de dialogen van de hoofdpersonen. Het verhaal gaat over de verdere kennismaking van Kasyan en Gouri met voormalige leerlingen van G, en hun pogingen om geheime kennis van hen te ontvangen. Maar de intriges van het alchemistische hof , dat G in Moskou creëerde als onderdeel van zijn missie, vergroten de tegenstellingen en conflicten tussen Kasyan en Gouri. G onderwijst hen hoe ze innerlijk een positief contact met de Straal van de School en met elkaar kunnen houden, terwijl het `Hemelse Vuur wordt aangewakkerd en de temperatuur in de alchemistische oven, genaamd `atanor , stijgt. Met behulp van de verhoogde temperatuur zorgt de Meester ervoor dat in zijn leerlingen nieuwe, edele eigenschappen ontwikkeld worden. Na de beproevingen in het alchemistische vuur ontvangen Kasyan en Gouri hun eerste inwijding als afsluiting van het alchemistische stadium, genaamd Nigredo.
ISBN
9789461936806
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnbestseller B.V.
Druk
1e
Verschenen
16-04-2013
Taal
Nederlands
Pagina's
280 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris