De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 16,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

De alchemie, gecreëerd door Hermes Trismegistus, dient ook als een gedetailleerde plattegrond van het Pad van geestelijke ontwikkeling. Het boek is geschreven in de vorm van een bijeenkomst van studenten en leraren, en geeft hun interactie weer. In tegenstelling tot de gebruikelijke mystificerende benadering van het onderwerp alchemie, biedt dit boek een, voor de geestelijk zoekende, duidelijke en begrijpelijke uitleg van de alchemistische terminologie: de symbolen en de allegorieën. Nadat de zoeker kennis heeft genomen van de alchemistische visie op het Pad, zal hij of zij in staat zijn om op een correcte wijze gebruik te maken van de diverse innerlijke technieken en in overvloed alchemistisch, kosmisch goud, de fijne energie van het licht, te verkrijgen. Konstantin Serebrov Moskou, november 2004
ISBN
9789461934673
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnbestseller B.V.
Druk
1e
Verschenen
31-10-2012
Taal
Nederlands
Pagina's
128 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris