De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 1,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

Tom heeft een onopvallende winkel in een zijstraatje naast een groot winkelcentrum. In de ochtend meldt zich Spike. Hij doet zijn verzoek aan Tom: 'Eentje voor vrijdag, van vier uur 's middags tot de volgende ochtend acht'. Het komt tot een overeenkomst. Daarna blijft de winkel leeg. Pas als de kleine meid Josija komt met een vergelijkbaar verzoek, wordt duidelijk wat Tom te huur aanbiedt. En hoe de huur in zijn werk gaat. Met dit korte verhaal (20 pagina's in gedrukte vorm) weeft Leo Elsinger de feiten en fictie van het dagelijks leven verrassend dooreen.
ISBN
9789491074394
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Parelz
Druk
1e
Verschenen
17-12-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
17 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris