De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 20,57

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

- Speciale GROENE editie - De Wereld van NELSON is een duizelingwekkende verhalenroman over de rode draad van het leven. Met een hoopvolle blik op het verleden (en een vleugje nostalgie richting de toekomst) wordt in twee prologen en negen unieke hoofdstukken de alternatieve waarheid verteld over: - Bartlehiem - Buckler-bier - Churandy Martina - Diego Maradona - De laatste dodo - Donald J. Trump - Douwe Egberts - Freddy Heineken - Jezus van Nazareth - Máxima Zorreguieta - Nelson Mandela - Ruud Gullit - Youp van ’t Hek - De witte haai - Zuid-Afrika - Zwarte Piet en… - nog heel veel meer In een avontuurlijke en ontspannende survivaltocht gaat De Wereld van NELSON op zoek naar de eindoverwinning op de vijand. Alleen: met wie hebben we eigenlijk ruzie, en wie is de echte vijand? Aan het einde van Darwins natuurlijke selectie zal er maar één vijand overleven: de allerlaatste. Wie staat er nog overeind als alle hoofdstukken gevallen zijn? Lees het nu. Dit is het goede moment.
ISBN
9789402179293
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
16-07-2019
Taal
Nederlands
Pagina's
256 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris