De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 17,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Leiderschap onder vuur. Dagelijks stelt het leven de leider op de proef. En de leider beslist, soms letterlijk, over leven en dood. Zijn of haar strategieën, inzichten, ingevingen en beslissingenbepalen immers het succes of falen van een onderneming. Dit geldt zeer zeker in het geval van Majoor Marco Kroon, die gedurende een groot aantal internationale missies onder de zwaarst denkbare omstandigheden als leider opereerde. In Leiderschap onder vuur deelt Marco Kroon zijn inzichten en overtuigingen omtrent leiderschap. Het zijn persoonlijke, in de praktijk beproefde leiderslessen die voor iedereen, als leider en als mens, toepasbaar kunnen zijn. Marco Kroon heeft bewezen als leider ingrijpende en verantwoorde beslissingen te kunnen nemen. Nu deelt hij de inzichten die hieraan ten grondslag liggen. Majoor Marco Kroon, RMWO (1970) is drager van de Militaire Willemsorde. Deze oudste en hoogste onderscheiding van ons land is hem toegekend wegens moed, beleid en trouw als pelotonscommandant van het Korps Commando Troepen, in Afghanistan, in 2006. Hij ontving de onderscheiding voor zijn optreden als leider, als militair en als mens tijdens verschillende, uiterst moeilijke missies.
ISBN
9789083079905
Vorm
Paperback
Uitgever
Trinitas Corona
Druk
8e
Verschenen
15-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris