We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook

€ 12,99

Liefde in de wildernis

ebook

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Na de succesvolle bestseller Mijn leven in de wildernis verschijnt nu Liefde in de wildernis door Miriam Lancewood. In dit boek leven Miriam Lancewood en haar man Peter twee jaar als nomaden in de bossen van Europa en langs de kustlijn van Turkije. Het is een leven zonder enige zekerheid, maar vol liefde, overleven en zelfontdekking.

Totdat Peter ernstig ziek wordt en overleven in een heel ander daglicht komt te staan. Heeft Miriam Lancewood genoeg geleerd in de wildernis van Nieuw-Zeeland om ook dit persoonlijke drama te overleven? Openhartig vertelt Miriam in haar nieuwe boek Liefde in de wildernis wat zij denkt en voelt.

Miriam Lancewood (1983) is geboren en getogen in de Achterhoek. Ze was een competitieve polsstokhoogspringer en studeerde Lichamelijke Opvoeding. Tijdens een van haar reizen in Afrika en India ontmoette ze de 30 jaar oudere Peter Lancewood.

ISBN
9789021578392
Vorm
ebook
Uitgever
Kosmos Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
17-11-2020
Taal
Nederlands
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris