De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 13,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Misschien heb je wel eens oog in oog gestaan met een uil, in de dierentuin bijvoorbeeld. Als een uil je aanstaart, lijkt het wel alsof hij dwars door je heen kijkt. En misschien is dat ook wel zo, wie zal het zeggen? Wij mensen hebben in ieder geval in onze sprookjes wijze eigenschappen aan de uil toegedicht. In dit verhaal maak je kennis met zo’n wijze uil. Hij schrok telkens weer van het grote contrast tussen de rust en het natuurlijk evenwicht in zijn bos en de voor hem angstaanjagende drukte in de stad, in de mensenwereld. En de verhalen die hij wel eens had gehoord van zijn vogelvrienden die in de winter verre landen opzochten, hadden hem ook niet bepaald vrolijker gestemd.
ISBN
9789464184549
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Verschenen
03-12-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
87 pp.
Genre
Mens & maatschappij
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris