De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 50,00

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

De meeste mensen die beginnen met tatoeëren hebben een creatieve achtergrond en een verleden met tekenen en/of schilderen. Ze zoeken naar een geschikte leermeester en als ze die niet kunnen vinden gaan ze thuis beginnen met tatoeëren. Goed tatoeëren, dat wil zeggen creatief tatoeëren op een kwalitatief hoogwaardig niveau vergt veel oefening en doorzettingsvermogen. De Amerikaanse schrijver Malcolm Gladwell heeft ooit gezegd dat je, om succesvol te zijn in een complexe activiteit zoals musiceren, atletiek, programmeren of schilderen, deze minstens 10.000 uur moet oefenen. Er is naderhand nogal wat afgedaan op deze bewering, maar Gladwell drukt er in ieder geval mee uit dat je een sterke passie moet hebben voor wat je doet om er succesvol in te zijn. Voor de doorzetters en mensen met passie voor deze vorm van kunst zeg ik vooral doorgaan. Ik begrijp als geen ander waar je vandaan komt en ik hoop oprecht dat je iets hebt aan dit handboek. Passie en toewijding kan ik je niet geven. Die moet je uit jezelf halen. Maar ik kan je wel uitleggen hoe ik tatoeëer. Begrijp goed dat ik niet zeg dat dit de enige manier of beste manier is maar dat dit MIJN manier is.
ISBN
9789403605845
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnbestseller.nl
Druk
1e
Verschenen
04-09-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
68 pp.
Genre
Kunst & Cultuur
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris