De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 4,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
{{promotion.PromotionName}}

Onze passie nastreven: het is een mooi ideaal, waar we allemaal van dromen, maar dat we zo moeilijk kunnen waarmaken. Deze roman biedt inspiratie om de routine en druk van elke dag te vervangen door meer authenticiteit, contemplatie, zelfontdekking en zelfontwikkeling. We volgen Jack Lesco, een manager die voor een ethisch dilemma staat en moet kiezen tussen wat juist is en zijn loyaliteit aan zijn baas. Terwijl hij voor dit dilemma staat, ontvangt Jack cryptische berichten van een mentor, die hem doen nadenken over de essentie van egoïsme en samenleven. Nu ligt de bal in zijn kamp. Hij moet zelf beslissen wat hij gaat doen. De spanningen die ontstaan leiden tot een gezondheidscrisis. Jack doet afstand van de drukte van het leven en gaat op zoek naar wat echt belangrijk is. Hij gaat op reis en ontmoet een monnik die hem leert te ontdekken waar zijn ziel het meest naar verlangt. Met deze wijsheid neemt Jack zijn leven terug. Terwijl het universum voor hem opengaat, leert hij wat de vier fundamenten zijn die mensen nodig hebben om een geweldig leven te leiden. Samadhi biedt ondersteuning aan wie de roep van zijn ziel hoort en zijn bestaan nieuw leven wil inblazen. Patrick Verschelde is een gerespecteerd wellbeingcoach, die met zijn inzichten mensen helpt hun doelen te bereiken, zowel professioneel als persoonlijk.
ISBN
9789492934697
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Witsand Uitgevers
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
145 pp.
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris