De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 17,48

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Dit boekje, Het ongeloveloze avontuur van het miniminipuntje, gaat over ons. Over jou en mij. Het legt de fundamenten van onze moeizaamheid bloot. Vervolgens kom ik uiteraard met daverende voorstellen om deze heikele zaak op constructieve wijze in een ander vaatje te gieten. Niet dat ik zelf alles onder de knie heb, maar in ieder van ons schuilt zowel een leerling als een leraar. Als wij deze rollen met beide handen oppakken dan sleuren we elkaar er doorheen. Jees, wat een gelul haha. Maar ik ben het er wel mee eens hoor. Alleen stond het zalvende toontje stond me even niet aan. Dit boekje stemt tot nadenken, tenzij dit niet het geval is en zit vol met humor, tenzij u op een andere golflengte functioneert. Maar als u niet kunt méélachen dan kunt u er altijd nog óm lachen. Met zo'n heerlijk cynisch schamperend lachje. Dat verdient dit boekje wel. Schamperend. 'Schamper' zou tekort schieten. En tekort schieten is het laatste wat we willen. Je zou dan zomaar de kogels in je eigen voet knallen. Niet doen. Dhjana Samshuijzen heeft voor de machtig mooie tekeningen gezorgd. Ik wens u, ook namens Dhjana, een heel fijn leven toe.
ISBN
9789402137934
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
21-01-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
36 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris