De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 13,25

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

In het voorjaar van 2020 werd een oproep gedaan om samen met de buurt een gedichtenbundel te gaan maken. Het betrof de omsloten Bomenwijk in Alkmaar, officieel Cranenbroek. Een aantal buurtbewoners reageerde meteen enthousiast en ging aan de slag. Er werden contacten gelegd, ideeën uitgewisseld en voorstellen gedaan. Deze bundel is het resultaat van een groep betrokken dichters uit de wijk. Dick Troost Frits Kaijer Jaap van Kesteren Marga de Moor Piet Koster Rob Komen Sanneke Kwadijk Willem Jong Zier Versluys Dicht inde Buurt Deze uitgave kwam mede tot stand samen met Joris Brussel, stadsdichter van Alkmaar. Theo Olthuis, dichter, schrijver liedteksten o.a. voor Herman van Veen en Stef Bos. Margreet Schouwenaar, dichter, voormalig stadsdichter Alkmaar, oprichter Alkmaars Dichtersgilde. Wim van Bokhorst, educatief ontwerper, keetmeester, theatermaker. Rob Komen, kunstenaar, initiatiefnemer en projectleider van Dicht in de Buurt. www.jorisbrussel.nl www.theo-olthuis.nl www.margreetschouwenaar.nl www.wimvanbokhorst.nl www.robkomen.nl De Gemeente Alkmaar heeft het project gesubsidieerd.
ISBN
9789464054521
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
20-05-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
70 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris