We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook Adobe PDF

€ 9,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.

Netwerken = geven zonder te herinneren& ontvangen zonder te vergetenEen netwerk is onbetaalbaar. Tenminste, als je het goed onderhoudt. Dat heeft weinig met winst en rendement te maken. Meer met hoe je omgaat met je relaties: met aandacht, zorg en respect. Dat klinkt eenvoudig, maar waarom is het dan zo moeilijk? Daar gaat Rob van Eeden op in. Met de drie O´s van netwerken: Opbouwen, Onderhouden én Oogsten. Ook komen virtueel netwerken, borrelbabbelen, netwerkend een eigen bedrijf starten, en onzinverhalen over netwerken aan de orde.Zo leer je je netwerk optimaal inzetten: privé, op je werk en zakelijk.
ISBN
9789049103217
Vorm
ebook Adobe PDF
Uitgever
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Druk
1e
Verschenen
27-10-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
120 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris