De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook EPUB

€ 2,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

In de dorpen in Griekenland worden de lange koude winterdagen gebruikt om rond de kachel de geschiedenis van het dorp door te vertellen aan de kinderen. Soms, wanneer er vreemde dingen waren gebeurd, werden ze als verzinsel gebracht. Andere keren werden ze juist groter en mooier en uitgebreider gemaakt. Maar uiteindelijk kent ieder gezin het verhaal. Zo is dit verhaal ook gegroeid, het verhaal van de jonge herder Pávlos die zo anders was dan de anderen. Met dit korte verhaal (38 pagina's in gedrukte vorm) toont Rona Lichtenberg zich een meesterverteller over Griekenland. Dit verhaal verscheen eerder in de bundel 'De kleuren van mijn ziel', uitgegeven bij Parelz.
ISBN
9789491074356
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Parelz
Druk
1e
Verschenen
17-12-2015
Taal
Nederlands
Pagina's
30 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris