De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 17,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

"Als wolken voorbij drijven" is de eerste dichtbundel van schrijfster Roos van Melick (17 januari 2004). In deze bundel komen meer dan 150 verschillende gedichtjes aan bod, die allemaal uniek zijn en hun eigen boodschap bevatten. In een paar regels komt de les of boodschap van het gedichtje naar voren. Dit kunnen kleine of grote inzichten zijn, maar de gedichtjes hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal geschreven met een positieve en hoopvolle gedachte. De gedichtjes zijn kleine lichtpuntjes en geven je daarbij mooie lessen om over na te denken. Het boekje is een echt bundeltje geluk en mag hopelijk een lichtje zijn voor velen. De woorden zijn geschreven recht uit het hart en mag hopelijk voor velen veel (h)erkenning, troost, hoop en liefde brengen.
ISBN
9789464181739
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Verschenen
04-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
163 pp.
Genre
Poëzie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris