De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 5,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Tijdens een gevangenistransport ontsnapt een dubbele kindermoordenaar. De politie is ervan overtuigd dat hij opnieuw zal toeslaan. En dat gebeurt ook. In een kleine Zweedse stad brengt een vader zijn dochter naar de crèche. Een paar uur later blijkt het meisje verkracht en vermoord. Als het politieonderzoek stokt neemt de vader het recht in eigen handen. Hij gaat op zoek naar de moordenaar en doodt hem. Niet alleen om de dood van zijn dochtertje te wreken, maar ook om te voorkomen dat hij twee andere jonge meisjes in handen krijgt. Al snel krijgt de zaak – mag een vader eigen rechter spelen? – nationale proporties.
Vaderwraak is een roman die morele vragen opwerpt en de noodzaak van een ordelijke rechtsstaat verdedigt.

Anders Roslund (1961) maakte de internationaal bekroonde documentaire Lock ’em up. Daarbij heeft hij Börge Hellström leren kennen, een van de hoofdpersonen. Hellström (1957) is oprichter van een non-profitorganisatie die ex-gevangenen helpt bij hun terugkeer in de samenleving. Hij werkt met criminele en misbruikte jongeren en verslaafden. Samen schreven ze twee uitermate succesvolle politieromans: Vaderwraak en Kluis 21. Van beide titels werden in Zweden meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
ISBN
9789044513479
Vorm
Paperback
Uitgever
Geus, Uitgeverij De
Druk
5e
Verschenen
19-09-2008
Taal
Nederlands
Pagina's
352 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbookslibr1 : libris