Paperback
€ 20,00
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
{{promotion.PromotionName}}
Samenvatting
Samenvatting
Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert onderzoekt de wisselwerking tussen menselijke zintuigen en hoe zij tezamen je perceptie van de realiteit kunnen vervormen. Hoe een rode mok je drankje zoeter kan maken, hoe je door een kop koffie je iemand automatisch leuker vindt en hoe Blondie de smaak van je chardonnay
drastisch kan verbeteren.
Dit boek is gebaseerd op een waanzinnige hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek en is geschreven in samenwerking met hoogleraar Charles Spence van Oxford University. Russell Jones combineert deze wetenschappelijke informatie met voorbeelden die je in de praktijk kunt toepassen om je ervaringen te verbeteren. Tijdens het sporten, op weg naar je werk en in de slaapkamer. Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert zal je in gelijke mate verbazen en vermaken.
Specificaties
Specificaties
ISBN
9789464040036
Vorm
Paperback
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
09-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
240 pp.
Genre
Psychologie
Recensies (0)
Recensies (0)
Geen recensies beschikbaar.