De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Na het succes van Ticket voor Berlijn, het waargebeurde oorlogsverhaal, schreef Sally Tieners na WOII. Het is opgedragen aan alle tieners die een moeilijke periode hebben doorgemaakt, wat of hoe zal de toekomst betekenen voor velen: De humaniora volgen of werken in de fabriek? Winkelbediende? Wie zal het zeggen. Dit is dan Sally's waargebeurde naoorlogse verhaal, na veel gepeins en gedacht, kwam dan plotseling zonder te aarzelen de uitkomst... Ziehier dan het boek waar alles duidelijk is geschreven, over haarzelf en in het kort over haar twee broers, Lode en Luca... later zou zij er nog een klein zusje bij krijgen, waarmee Sally nu nog altijd een goede communicatie heeft. Dit is een authentiek document, waarin een puber besluit neemt over haar toekomst. Alle namen in dit boek zijn fictief, alle gebeurtenissen in dit boek zijn naar waarheid, gebeurd en geschreven.
ISBN
9789464007237
Vorm
Paperback
Uitgever
Atelier Amber VOF
Druk
1e
Verschenen
28-02-2020
Taal
Nederlands
Genre
True Crime
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris