We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 11,99

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen.
Ze smacht en ze krijst, de liefde

Paperback

€ 11,99

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Beantwoord en onbeantwoord, geconsumeerd, verboden of beide. In een cyclisch geheel van poëzie en proza legt Sarah K de liefde bloot in al haar vormen. Ze windt je op, verleidt je, om je een oogwenk later meedogenloos weer met beide voeten op de grond te zetten. Wie liefde zegt, zegt romantiek, zegt dramatiek, zegt seks. Sarah zegt het allemaal, verbloemd of onverbloemd, in een pittige woordenstroom die betovert. Sarah K bejubelt in deze bundel dromen die iedereen wel dromen wil. Toch legt ze ook haar vinger op wonden die velen pijnlijk goed zullen herkennen. In woorden die niet eens zo exotisch klinken, ontbloot ze de kern van de liefde, die ooit zo ongrijpbaar leek. Speels en toch serieus, frivool en filosofisch, klassiek maar tevens revolutionair… Met haar vele gezichten wil dit boekje de lezer uitnodigen om voor eens niet blind naar de liefde te staren. "Dat verliefdheid pijn kan doen, heb ik al lang geleden ontdekt. Dat de liefde, echte liefde, die van beide kanten komt, dat ook kan, was nieuw voor mij. Liefde die pijn deed hoorde onbeantwoord te zijn, of wel beantwoord maar naderhand bedrogen of weggelogen. Of gewoon verwoest." uit: De glimlach van Venus (verhaal)
ISBN
9789461934567
Vorm
Paperback
Uitgever
Yanga
Druk
1e
Verschenen
23-10-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
57 pp.
Genre
Literaire fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris