De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,37

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Het boek I Am Wide Awake is voor iedereen die dromen heeft of een positieve verandering wil doorvoeren in zijn of haar leven, maar gewoon de sprong niet waagt ... of zichzelf voorhoudt, dat het huidige leven zo slecht nog niet is. Ga nooit voor minder, dit is je LEVEN waar we het over hebben, dus je kan maar beter klaarwakker blijven en aan de dingen werken waar je gelukkig van wordt. En denk niet dat je het niet kan, alles wat je nodig hebt is die eerste stap en de rest volgt vanzelf. Het boek zal je inspireren en letterlijk je ogen openen! I Am Wide Awake bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel focust op jezelf als persoon en de dromen die je hebt of de verandering die je voor ogen hebt. Praktisch en hands-on, geen wetenschappelijk jambalaya of spirituele wierrooksessies. Nadat je voor jezelf hebt uitgemaakt wat je echt wilt (veranderen), biedt sectie twee van het boek een "Roadmap to Success" en hoe je de energie in jezelf hoog en positief houdt. Het laatste onderdeel geeft je waardevolle inzichten hoe je "King of your Hill" blijft en kan oogsten wat je zelf gezaaid hebt. Het boek is in het Nederlands.
ISBN
9789463428958
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnmanagementboek.nl
Druk
1e
Verschenen
16-03-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
188 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris