De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 14,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Voetbal Top 100 presenteert een unieke ranglijst van de honderd beste Nederlandse voetballers aller tijden, gebaseerd op objectieve historisch verantwoorde data. Vrijwel iedereen vindt dat Johan Cruyff de beste Nederlandse voetballer aller tijden is. De vraag is echter of spelers zoals Edwin van der Sar, Marco van Basten en Willem van Hanegem niet een veel grotere bijdrage hebben geleverd aan het oranjevoetbal. Sinds de invoering van het betaalde voetbal in Nederland in 1956 hebben duizenden hun geld verdiend op de voetbalvelden. Alleen de computer kan een ranglijst maken met bovenaan de beste Nederlandse voetballer aller tijden. De vruchtbare samenwerking tussen econometristen van de Rijksuniversiteit Groningen en jornalisten van Elf Voetbal heeft geresulteerd in Voetbal Top 100. Het bevat de levensverhalen van de voetballers en is gelardeerd met kleurrijke anekdotes en verrassende foto’s.
ISBN
9789043913041
Vorm
Paperback
Uitgever
VBK Media
Druk
1e
Verschenen
01-07-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Sport & Spel
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris