We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, veel van onze boekhandels weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Paperback

€ 14,95

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Voetbal Top 100 presenteert een unieke ranglijst van de honderd beste Nederlandse voetballers aller tijden, gebaseerd op objectieve historisch verantwoorde data. Vrijwel iedereen vindt dat Johan Cruyff de beste Nederlandse voetballer aller tijden is. De vraag is echter of spelers zoals Edwin van der Sar, Marco van Basten en Willem van Hanegem niet een veel grotere bijdrage hebben geleverd aan het oranjevoetbal. Sinds de invoering van het betaalde voetbal in Nederland in 1956 hebben duizenden hun geld verdiend op de voetbalvelden. Alleen de computer kan een ranglijst maken met bovenaan de beste Nederlandse voetballer aller tijden. De vruchtbare samenwerking tussen econometristen van de Rijksuniversiteit Groningen en jornalisten van Elf Voetbal heeft geresulteerd in Voetbal Top 100. Het bevat de levensverhalen van de voetballers en is gelardeerd met kleurrijke anekdotes en verrassende foto’s.
ISBN
9789043913041
Vorm
Paperback
Uitgever
VBK Media
Druk
1e
Verschenen
01-07-2010
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Sport & Spel
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris