We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, veel van onze boekhandels weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Paperback

Niet leverbaar

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Sven Kramer en Ireen Wüst schaatsen veel sneller dan indertijd Ard Schenk en Yvonne van Gennip. Maar zijn de prestaties van Ard en Yvonne daarmee minder dan die van Sven en Ireen? Dat is nog maar de vraag! Een speciaal computermodel, ontworpen door prof. dr. Gerard Sierksma van de Rijksuniversiteit Groningen, zet alle prestaties op een rij, waarbij rekening wordt gehouden met de klapschaats, indoorbanen en snelle schaatspakken. Schaatsen Top 100 geeft daarmee voor het eerst een compleet en historisch verantwoord overzicht van de honderd beste schaatsers en schaatsters aller tijden. Daarnaast bevat dit boek ook levensbeschrijvingen met kleurrijke anekdotes.
ISBN
9789043912082
Vorm
Paperback
Uitgever
Tirion
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Sport & Spel
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris