De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

Niet leverbaar

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Sven Kramer en Ireen Wüst schaatsen veel sneller dan indertijd Ard Schenk en Yvonne van Gennip. Maar zijn de prestaties van Ard en Yvonne daarmee minder dan die van Sven en Ireen? Dat is nog maar de vraag! Een speciaal computermodel, ontworpen door prof. dr. Gerard Sierksma van de Rijksuniversiteit Groningen, zet alle prestaties op een rij, waarbij rekening wordt gehouden met de klapschaats, indoorbanen en snelle schaatspakken. Schaatsen Top 100 geeft daarmee voor het eerst een compleet en historisch verantwoord overzicht van de honderd beste schaatsers en schaatsters aller tijden. Daarnaast bevat dit boek ook levensbeschrijvingen met kleurrijke anekdotes.
ISBN
9789043912082
Vorm
Paperback
Uitgever
Tirion
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
160 pp.
Genre
Sport & Spel
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris