De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 25,00

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Drie redenen heeft Remko om dit boek te schrijven. Allereerst wil hij voor zijn zoon Dean de mogelijkheid creëren om zijn vader te leren kennen zoals hij was voordat hij ALS kreeg. Hem inspireren en waardevolle levenslessen mee geven. Hopelijk ontdekt hij ook raakvlakken. De tweede reden is dat hij zijn levensverhaal niet verloren wil laten gaan. Met een boek blijf je bestaan. Tenslotte geeft hij je een inkijkje in zijn leven met deze zwaar invaliderende ziekte. Het zal je maar gebeuren. Al is de ziekte zwaar, een ontmoeting met Remko is dat nooit. De keren dat ik hem bezoek in Budel-dorplein zie ik pretlichtjes in zijn ogen. Die zijn er nog steeds. Ik zie kracht, humor en visie. Een man die zijn dromen aanpast aan de realiteit. Die nooit opgeeft. Grote bewondering heb ik voor hoe hij zich hierdoor heen slaat. Hoe hij van een druk persoon iemand geworden is die (in zijn eigen woorden) 'niks meer kan' en daarmee dealt. "Ik denk niet in pech. Het is wat het is." Ik vind het geweldig om samen met hem zijn verhaal in de wereld te brengen en ben dankbaar dat ik een stukje mee mocht lopen in het leven van Remko Hofs. Een mooie, inspirerende man. Simone Hartman
ISBN
9789463988001
Vorm
Paperback
Uitgever
Mijnbestseller.nl
Druk
1e
Verschenen
16-01-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
227 pp.
Genre
Biografieën
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris