De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 35,00

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Het recht op toegang tot inrichtingen voor cultuur, sport of vermaak is onderworpen aan het verlaagd btw-tarief van 6 %. De bijlage III van de richtlijn 2006/112/CE van 28 november 2006 beoogt het recht op toegang en gebruik van sportinrichtingen. De bepaling vermeld onder rubriek XXVIII van tabel A van de bijlage bij het koninklijk besluit nr. 20 van 20 juli 1970 is uitgebreider voor de toepassing van het verlaagd tarief van 6 % dan de bijlage III van de richtlijn 2006/112/EU, en zij beoogt het recht op toegang en gebruik van inrichtingen voor cultuur en vermaak, naast het recht op toegang en gebruik van sportinrichtingen. Dit boek bevat een overzicht van gevallen waarin het verlaagd btw-tarief kan, maar ook van de gevallen waar het niet kan. Stefan Ruysschaert is adviseur bij de FOD Financiën. Hij is auteur van talrijke bijdragen op fiscaal vlak in toonaangevende tijdschriften en boeken. Hij is o.a. redactielid van Fiscalnet en het Tijdschrift Huur. Hij is professor aan de faculteit Economie van de UGent, vakgroep Accountancy, bedrijfsfinanciering en fiscaliteit waar hij het vak btw doceert.
ISBN
9789046610442
Vorm
Paperback
Uitgever
Maklu, Uitgever
Druk
1e
Verschenen
30-04-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
178 pp.
Genre
Recht
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris