De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 10,00

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

De Levende Koran (Pocket formaat zonder arabische tekst) Een Nederlandse vertaalversie met commentaar Vertaald door Prof. Dr. Ozcan Hidir - Dr. Fatih Okumus Bewerkt door Kees Mousa Hoek - Kamile Altiok-Kurt 2e druk - Rotterdam 2020 Uitgever: Stichting Lezen Leven 9789082945010 De vertaling van de Koran in de Nederlandse taal is een project waaran is gewerkt door een werkgroep op initiatief van twee docenten van Prof. Dr. Ozcan Hidir en Dr. Fatih Okumus, in de periode 2006-2013. Bij deze vertaling hadden wij de intentie om een toegankelijke, vooral leesbare, historische context biedende en in een zo modern, welluidend Nederlands gestelde vertaalversie van de Koran na te streven. We hebben deze vertaalversie "De Levende Koran"genoemd, om aan zowel moslims als niet-moslims in het Nederlandse taalgebeid te laten zien dat de Koran een springlevende actuele boodschap verkondigt. Dit is de tweede, herziene druk van de Levende Koran. De eerste druk , met een oplage van 20.000 exemplaren, was binnen enkele maanden nagenoeg uitverkocht. Deze tweede uitgave is in evenwichtger omstandigheden tot stand gekomen syntactich, linguistisch-stilistisch en theologisch gezien hebben we de gehele Koran op comparatief-kritische wijze een aantal malen scherp doorgenomen. Wij spreken de hoop uit, dat deze moderne vertaalversie velen, zeer velen moge bereiken, tot overdenken en gedenken moge inspireren. Moge Allah hen begunstigen, zegenen en beschermen. Amin Stichting Lezen Leven Oktober 2020
ISBN
9789082945010
Vorm
Paperback
Uitgever
Stichting Lezen Leven
Druk
2e
Verschenen
01-06-2019
Taal
Nederlands
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris