De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 25,00

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 2-3-2021
Nog niet verschenen Beschikbaar vanaf 2-3-2021
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Wat is toch die enorme impact van een moeder op haar dochter? En andersom? In 2017 verloor Tamara Gijrath haar moeder. Hun unieke relatie en innige band houden haar nog elke dag bezig. In een persoonlijke zoektocht naar de context van deze vaak mooie, soms gecompliceerde relatie sprak Tamara met 30 moeders en dochters, waaronder Thérèse Boer, May-Britt Mobach, Hendrikje Crebolder, Simone van Trojen, Günay Uslu en Maike Meijer. Unieke vrouwen met één grote gemene deler, want moeder en dochter blijf je altijd, wie of waar je ook bent, wat je ook doet.

Met open vizier en een scherpe pen, legt Tamara in Als ik heel eerlijk ben de unieke relatie tussen moeders en dochters op
intieme wijze bloot. En voor elk verkocht exemplaar wordt er 1 euro gedoneerd aan Pink Ribbon.

ISBN
9789464040463
Vorm
Gebonden
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk
1e
Taal
Nederlands
Pagina's
192 pp.
Genre
Lifestyle
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr3 : libris