We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 29,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1 - 2 dagen bezorgd
Dalai Lama, de biografie

Gebonden

€ 29,99

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 15 maart 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Zijne heiligheid de veertiende Dalai Lama is een inspiratie voor miljoenen mensen wereldwijd. Als belangrijkste spiritueel leider van Tibet ontving hij al in 1989 de Nobelprijs voor de Vrede, voor zijn onverzettelijkheid en onvermoeibare optimisme waarmee hij politieke en spirituele vrijheid voor zijn volk probeerde te bewerkstelligen. Op indringende wijze wordt in deze biografie zijn vlucht naar India beschreven, evenals de moeizame periode die daarop volgde en de vele obstakels die hij overwon voordat hij wereldwijd erkenning en bijval kreeg. Zijn levensverhaal is opgetekend door zijn persoonlijk secretaris Tenzin Geyche Tethong, die al meer dan veertig jaar voor hem werkt. Als een van de zeer weinigen kent Tethong de anekdotes en verhalen uit het bijzondere leven van de Dalai Lama. Aangevuld met interviews met zijn dierbaren en niet eerder gepubliceerde foto’s vormt dit een heel persoonlijk inkijkje in het unieke doch bescheiden leven van een van de invloedrijkste personen ter wereld.
ISBN
9789401613224
Vorm
Gebonden
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
Druk
1e
Verschenen
25-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
352 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris