De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 30,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Mejuffrouw Muis vindt haar buik te dik. Ze gaat veel sporten om af te vallen. Poedel Lucebert helpt haar daarbij. Prentenboek met paginagrote gedetailleerde illustraties in kleur en tekst op rijm. Vanaf ca. 4 jaar
ISBN
9789047700487
Vorm
Gebonden
Uitgever
Lemniscaat, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
30-09-2008
Taal
Nederlands
Pagina's
32 pp.
Genre
Prentenboeken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris