De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 15,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1 a 2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
{{promotion.PromotionName}}

Dit werkboek is gemaakt om het leerproces van geluidstechnici praktisch te stimuleren. Het is gevuld met concrete opdrachten die helpen de technische en artistieke vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt bij het mixen. De opdrachten gaan hand in hand met het boek Mixen met impact – muzikale keuzes leren maken. Deze combinatie van theorie en praktijk geeft structuur om te leren door te doen—de enige manier om een creatief vak onder de knie te krijgen. De opdrachten helpen bij het opbouwen van een referentiekader, het systematisch leren mixen, het leren werken vanuit een artistiek concept, en het leren reflecteren op je werk. Voor docenten geluidstechniek en muziekproductie biedt het boek houvast om een curriculum van twee jaar in te vullen, waarin de lessen dienen als forum om feedback te krijgen en te geven. De opdrachten bieden zowel bewegingsvrijheid voor de student als helder beschreven criteria voor de docent om objectief te kunnen oordelen over de kwaliteit van het werk en om gefundeerde, constructieve feedback te kunnen geven – vrij van oordelen over smaak en andere meningen. Wessel Oltheten is naast zijn werkzaamheden als technicus de auteur van Mixen met impact en docent aan de opleiding Muziek & Technologie van de HKU.
ISBN
9789082845624
Vorm
Paperback
Uitgever
Edusonic
Druk
1e
Verschenen
17-09-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
96 pp.
Genre
Technische wetenschappen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris