We zijn open voor afhalen!

Naast het bezorgen van uw bestellingen, kunt u bij de meeste boekhandels nu ook gebruik maken van een afhaalloket, meer over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

Door de Brexit en de coronamaatregelen kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 39,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

TIRION NATUUR
wilgenhoutrups (Cossus cossus)
hageheld (Lasiocampa quercus)
bonte bessenvlinder (Abraxas grossulariata)
Deze unieke gids biedt een deskundig overzicht van alle in Nederland en Belgi oorkomende macro-nachtvlinders. Vrijwel alle soorten worden uitgebreid beschreven en in beeld gebracht met minimaal tekening in de natuurlijke rusthouding.
Alle informatie uit deze van oorsprong Engelse gids is aangepast aan de situatie in Nederland en Belgi n aangevuld met extra tekeningen en soortbeschrijvingen. Met een algemeen gedeelte over determinatie en bestudering van nachtvlinders wordt het boek ingeleid.
De vertaling en bewerking van de tekst kwam tot stand door medewerkers van De Vlinderstiching, de Werkgroep Vlinderfaunistiek en de Vlaamse Vereniging voor Entomologie.
pauwoogpijlstaart (Smerinthus ocellata)
spaanse vlag (Euplagia quadripunctaria)
rood weeskind (Catocala nupta)
Meer dan 1600 prachtige gedetailleerde tekeningen in kleur van ruim 900 soorten nachtvlinders, weergegeven in hun natuurlijke rusthouding
Bijna 80 foto's van rupsen
Uitgebreide teksten bij elke soort: kenmerken, gelijkende soorten, vliegtijd en gedrag, levenscyclus, waardplanten, habitat en voorkomen in Nederland en Belgie
ISBN
9789052106250
Vorm
Gebonden
Uitgever
VBK Media
Druk
1e
Verschenen
01-07-2006
Taal
Nederlands
Pagina's
415 pp.
Genre
Natuur
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris