Yeasts in Food and Beverages

Gebonden

€ 355,60

Afwijkende levertijd: 46-48 werkdagen
Yeasts in Food and Beverages

Gebonden

€ 355,60

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Yeasts play a key role in the production of many foods and beverages. Drawing upon the expertise of leading yeast researchers, this book provides a comprehensive account of the ecology, physiology, biochemistry, molecular biology, and genomics of the diverse range of yeast species associated with the production of foods and beverages.
ISBN
9783540283881
Vorm
Gebonden
Uitgever
Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
Druk
1e
Verschenen
01-01-2006
Taal
Engels
Pagina's
453 pp.
Genre
Technische wetenschappen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris