Leer jezelf Snel Microsoft Office 2007 NL

E. Olij Serie: Leer jezelf SNEL... | Taal: Nederlands

Paperback

€ 14,90

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Leer Jezelf SNEL >
Microsoft Office 2007
Edities Standaard & Thuisgebruik en Studenten
Bijna iedereen die met een PC werkt heeft wel eens met Microsoft Office gewerkt. Of het nu gaat om een brief, rapport, berekening of presentatie: met Word, Excel en PowerPoint is het werk snel en efficiënt gedaan. Bovendien is de Standaard-editie van Office voorzien van Outlook, een krachtige persoonlijke informatiemanager waarmee u onder andere afspraken bijhoudt en e-mailberichten beheert . De auteur gaat in dit boek op een heldere en speelse wijze in op het dagelijkse gebruik van de Nederiandse versie van Microsoft Office waarbij alle voorkomende handelingen aan de hand van veel voorbeelden worden beschreven. Tot de bespoken onderwerpen behoren:
- de nieuwe gebruikersomgeving van Microsoft Office 2007 verkennen
- nieuwe mogelijkheden van Word, Outlook, Excel PowerPoint leren gebruiken
- tekstvewerken met Word en werken met tabellen, sjablonen en opmaakstijlen
- communiceren met Outlook en uw agenda en contactpersonen beheren
- rekenen met Excel
- functies, formules en grafieken gebruiken en werkbladen opmaken
- presentaties maken met Power Point
- PowerPoint-presentaties verfijnen en distribueren
- aanntekeningen maken met OneNote
Erwin Olij is directeur van het Drentse ontwerpbureau Saenvisie text & desing, dat zich specialiseert in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en het schrijven van artikelen en boeken over onder andere grafische software en internet. Daarnaast geeft hij les in het werken met HTML-editors en grafische software. Erwin Olij heft diverse boeken geschreven, onder andere over Office, Photoshop en
Van Duuren Media bidet een unieke service aan de kopers van dit boek. Registreer uw boek op internet en ontvang vervolgens gratis e-zines van de auteur met nog meer informatie en tips, of stel uw vraag op het auteurs-en lezersforum. Surf direct naar www.registreeruboek.nl.
De serie Leer jezelf SNEL... kenmerkt zich door een opzet van bondig hoofdstukken in een boekje dat quaformaat uitnodigt tot lezen en zelfstudie. De serie ontleent haar naam aan het feit dat de stof snel kan worden doorgewerkt en opgenomen. Elk boekje omvat 10 tot 15 min of meer op zichzelf staande onderwerpen, zodat de lezer eenvoudig zelf zijn of haar eigen tempo kan bepalen.
ISBN
9789059402904
Verschenen
21-05-2007
Bindwijze
Paperback
Pagina's
228 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Formaat
21 cm x 14 cm x 1,5 cm
Gewicht
369 gram
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks2 : libris