Kracht in ieder moment

de Kunst en Praktijk van Mindfulness

J. Braza Taal: Nederlands

Gebonden

€ 15,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Kracht in ieder moment

Gebonden

€ 15,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Mindfulness is de praktijk van het je volledig bewust worden van ieder ogenblik èn het werkelijk beleven van dat moment. Beleef elk moment bewust, zonder oordeel en zonder bijgedachten. Zoek op deze manier de kracht die in ieder moment schuilt. Sla die kracht op in je zijn en draag dat vervolgens uit naar anderen. Dit boek biedt eenvoudige oefeningen aan om hogere aandacht te ontwikkelen in ons dagelijks leven. Braza levert praktische begeleiding in het omgaan met stress, het tot rust brengen van de geest, het transformeren van gevoelens, het verhogen van de productiviteit en het afmaken van onvoltooide zaken.

?Dit is een zeer nuttige gids om opmerkzaam te kunnen leven. Ik hoop dat u er keer op keer naar zult teruggrijpen om de oefeningen die Dr. Braza aanbiedt met hart en ziel uit te voeren.? - Thich Nhat Hanh, in het voorwoord.

Jerry Braza, de auteur van ‘Kracht in ieder moment’ tracht voortdurend creatieve manieren te bedenken om de schoonheid van mindfulness te introduceren in het persoonlijke leven van anderen, niet alleen door daarin les te geven, maar ook door zelf het voorbeeld te geven in de dagelijkse praktijk. De woorden van Gandhi: ?Mijn leven is mijn boodschap?, beschouwt hij als een leidraad voor zijn leven.
ISBN
9789089840035
Genre
Verschenen
09-09-2009
Bindwijze
Gebonden
Pagina's
121 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Vertaler
Hans Brockhuis
Formaat
19 cm x 12,9 cm x 2 cm
Gewicht
248 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris