Twee in een

de Top 2 CD's van Jan van der Heide, Open je derde oog, Ontdek je hoger zelf

J.C. van der Heide Taal: Nederlands

AVM

€ 26,50

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

CD-BOX: TWEE IN EEN

In deze 2CD-box zitten de volgende CD's:

CD: OPEN JE DERDE OOG?
We zijn allemaal min of meer helderziend en hebben allen 'Een Derde Oog?'. Intuïtie, helderziendheid zijn algemeen menselijke eigenschappen. Net zo als met andere talenten en gaven kan het sluimerend onder de oppervlakte blijven. Maar? Talenten en mogelijkheden hebben we niet voor niets gekregen. Met de CD 'Open je derde oog?' begeleidt Van der Heide u naar een nieuwe manier van ervaren, een spirituele ontdekkingstocht. Een 'helderzien' met uw derde stralende oog?.betekent in een betoverende dimensie schouwen?. Uw onbegrensde geest stelt u in staat tot de mooiste en diepste esoterische ervaringen. De CD kan u helpen de nieuwe deur en het Derde Oog te openen?

CD: ONTDEK JE HOGERE ZELF?
Via een uitgebalanceerde wijze van ontspannen brengt Van der Heide de luisteraar in contact met subtiele, esoterische niveaus. Een innerlijke reis naar je Hogere Zelf, een spirituele ontdekkingstocht. Een feest voor de geest?., Van der Heide's warme stem zal u op een nieuwe manier begeleiden naar de schat van innerlijke rijkdom?

ISBN
9789065860590
Genre
Verschenen
28-02-2008
Bindwijze
AVM
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Formaat
14,4 cm x 12,8 cm x 2,2 cm
Gewicht
191 gram
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks2 : libris