Collaborate or Die

Het co-creatie handboek voor veranderaars

James Veenhoff ; Martijn Pater Taal: Nederlands

Paperback

€ 24,99

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Collaborate or Die

Paperback

€ 24,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Wij noemen de jaren tussen 'nu' en 2030 het 'Decennium van Daadkracht'. Al voordat covid toesloeg was duidelijk dat onze uitdagingen te groot zijn om alleen aan te pakken. Meer dan ooit tevoren kunnen en moeten bedrijven en organisaties de krachten bundelen. Zonder samenwerking geen verandering of vooruitgang.

Tot zover niks nieuws, maar de vraag is natuurlijk: hoe? Het antwoord: door de inzet van co-creatie, "samen met experts en stakeholders nieuwe waarde creëren". In dit praktische, actiegerichte en lekker leesbare boek nemen Martijn Pater en James Veenhoff je stap voor stap mee op een reis richting impact.

Ze delen ruim 15 jaar internationale ervaring met corporates, startups, ngo’s en overheden, en ontdoen de term co-creatie van ieder mysterie. Zonder poespas beschrijven ze de belangrijkste vormen en trends, en de Vijf Leidende Principes voor Co-creatie.

Doorspekt met inspirerende cases en praktische tips is Collaborate or die een absolute must-read voor iedereen die de kracht van co-creatie wil inzetten voor vooruitgang. Wil je weten hoe Rainforest Alliance, WNF, Heineken en Philips co-creatie toepassen? Dan is dit het boek voor jou.

Trefwoorden: cocreatie co-creatie handleiding

ISBN
9789089655493
Verschenen
11-01-2022
Bindwijze
Paperback
Pagina's
200 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Formaat
23,1 cm x 15,1 cm x 1,6 cm
Gewicht
374 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris