Ambers ezeltje

ebook

ebook EPUB

€ 9,99

Ambers ezeltje

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Shocks de ezel wordt voor dood achtergelaten op een boerderij in Ierland. De mensen van de ezelopvang die hem komen redden hebben nog nooit zo'n ernstig geval van verwaarlozing meegemaakt. Shocks' eigenaars hebben bleekmiddel in de wonden gegooid en hem stervend achtergelaten, vastgebonden aan een paal.

Amber wordt veel te vroeg geboren en met spoed geopereerd. Haar ouders krijgen te horen dat hun dochter een hersenverlamming heeft en nooit zal kunnen praten. Ambers beangstigende isolement drijft haar ouders tot wanhoop en alleen haar tweelingzusje Hope heeft contact met haar. Tot Amber naar een therapiecentrum in Birmingham wordt gestuurd.

Daar ontmoeten Shocks en Amber elkaar - twee gebroken zielen die onmiddellijk een band vormen. Terwijl de tijd verstrijkt helen ze elkaars wonden, Amber en Shocks worden sterker en krijgen zelfvertrouwen. Dankzij de ritjes op Shocks' rug worden Ambers spieren steviger en overtreft ze de verwachtingen van alle dokters. Dankzij Amber bloeit Shocks op en wordt hij de populairste ezel van het hele therapiecentrum.

ISBN
9789044348798
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
The House of Books
Druk
1e
Verschenen
29-03-2016
Taal
Nederlands
Pagina's
246 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris