De keerzijde

ebook

een miljardair vertrouwt Harry Bosch zijn grootste geheim toe

Michael Connelly Serie: Harry Bosch (19) | Taal: Nederlands

ebook

€ 11,99

De keerzijde

ebook

€ 11,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

‘De beste thrillerschrijver van allemaal.’ Algemeen Dagblad

Harry Bosch is de nieuwste privédetective van Californië. Hij maakt geen reclame, heeft geen kantoor, en is zeer kieskeurig. Maar zijn meer dan dertig jaar ervaring bij de LAPD, de Los Angeles Police Department, zegt genoeg.

Al snel staat een van de rijkste mannen van Californië bij hem op de stoep. De miljardair nadert het einde van zijn leven en kijkt vooral op één ding met berouw terug. Ooit had hij een gepassioneerde relatie met een Mexicaanse, wat ongehoord was in die tijd. Toen zijn grote liefde zwanger raakte, verdween ze spoorloos. Wat is er van haar geworden? Kreeg ze het kind? En waar is het dan nu?

Harry merkt onmiddellijk dat door de enorme belangen die op het spel staan niet alleen zijn eigen leven gevaar loopt, maar ook dat van degene die hij zoekt. Tegelijkertijd kan Harry het politiewerk toch niet helemaal loslaten en werkt hij als parttime rechercheur bij een klein politiebureau. Daar komt hij op het spoor van een serieverkrachter in een van de meest verbijsterende en gevaarlijke zaken van zijn toch al lange carrière.


De pers over De keerzijde

‘Bosch op zijn best.’ The New York Times

‘Connelly blijft nieuwe lagen in zijn personage ontdekken en vertelt steeds nieuwe verhalen om dit op boeiende wijze te laten zien.’ Booklist

‘Een topklasse Connelly. Alles klopt.’ Kirkus Reviews

ISBN
9789402308990
Vorm
ebook
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
07-06-2017
Taal
Nederlands
Pagina's
324 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris