Optimaliseer uw credit management

Robert Jan Blom Serie: Controlling & auditing in de praktijk (109) | Taal: Nederlands

Paperback

€ 32,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Optimaliseer uw credit management

Paperback

€ 32,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Voor elke ondernemer is het van groot belang het betalingsgedrag van afnemers te observeren. Bedenk dat 25 procent van alle faillissementen het directe gevolg is van slechte betalers. En 75 procent komt vaker in financiële problemen door een niet toereikend credit management. Elk jaar gaan er miljarden verloren door faillissementen en niet te incasseren vorderingen. Een adequaat debiteurenbeheer is nodig, in grote én kleine bedrijven.

In dit boek komen alle aspecten van credit management overzichtelijk ter sprake. Aan de hand hiervan kan elke ondernemer besluiten nemen, gericht op zijn klanten. Gekozen kan worden voor een soepel beleid of een strenge aanpak. Het belangrijkste is dat de ondernemer de debiteurenrisico's kent.

In dit boek worden alle denkbare aspecten van credit management besproken, zo ook het voeren van een debiteurenbeleid. De risico's komen in beeld, personeelsbeleid, de beoordeling van de kredietwaardigheid van de klant in binnen- en buitenland, incasso, aanmaningen, kredietverzekering, factoring en overige aspecten. Een boek waarmee elke ondernemer zijn debiteurenrisico's kan beperken.
ISBN
9789462760479
Verschenen
20-02-2015
Bindwijze
Paperback
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Formaat
21 cm x 14,8 cm x 1 cm
Gewicht
228 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris