Food Hygiene, Microbiology and HACCP

S. Forsythe Taal: Engels

Paperback

€ 100,95

Afwijkende levertijd: 10-12 werkdagen
Food Hygiene, Microbiology and HACCP

Paperback

€ 100,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd t/m 31-12-2021 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren t/m 10 januari 2022
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Public concerns over food safety issues can overemphasize certain risks and detract from the normal hygienic practice of food manufacturers. This new edition aims to update anyone concerned with the hygienic production of food on key issues of HACCP, food microbiology and the methods of microbe detection.
ISBN
9781461359197
Vorm
Paperback
Uitgever
Springer-Verlag New York Inc.
Druk
1e
Verschenen
01-01-2013
Taal
Engels
Pagina's
449 pp.
Genre
Technische wetenschappen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris