Auto Theorie 2020 Rijbewijs B PAKKET | Auto Theorieboek | Auto Theorie Samenvatting | Verkeerborden overzicht | Praktijk informatie | Auto Theorie Oefen-USB |

niet bekend Taal: Onbekend

€ 48,95

Afwijkende levertijd: 1 - 2 werkdagen
Auto Theorie 2020 Rijbewijs B PAKKET | Auto Theorieboek | Auto Theorie Samenvatting | Verkeerborden overzicht | Praktijk informatie | Auto Theorie Oefen-USB |

€ 48,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Auto Theorieboek 2020 Rijbewijs B PAKKET | Auto Theorieboek | Auto Theorie Samenvatting | Verkeerborden overzicht | Praktijk informatie | Auto Theorie Oefen-USB |
Het meest complete theoriepakket van 2020. In dit complete theorie-examen leer & oefen pakket is werkelijk aan alles gedacht. Het pakket bevat maar liefst 6 items: Theorieboek, Samenvatting, Oefenmateriaal, Verkeersbordenboekje, Praktijkboekje en nog examens voor op je mobiel!
Theorieboek Rijbewijs B
Er zit een theorieboek in van 300 pagina's dat alle lesstof die je nodig hebt om succesvol het theorie-examen te behalen bevat. Het theorieboek is net als het CBR theorie-examen ingedeeld in 25 hoofdstukken met elk hoofdstuk afsluitend een aantal goede oefenvragen. Voordeel van de hoofdstukken is dat ze niet te lang zijn, je kan dus op je eigen tempo de theorie leren.
Samenvatting Auto Rijbewijs
Naast het theorieboek is er een theorie samenvatting toegevoegd in luxe vorm, met de samenvatting heb je een perfect naslagwerk voor snelle antwoorden op vragen die kunnen onstaan tijdens het leren van de theorie. De samenvatting is ook makkelijk mee te nemen en op deze manier kan je nog beter de begrippen tot je nemen.
Auto Theorie-examens Oefen USB Stick
Wanneer je de theorie stof tot je hebt genomen wil je uiteraard weten of je in staat zal zijn om het theorie-examen bij het CBR succesvol af te leggen. Hiervoor is het complete pakket uitgerust met een USB. Met deze producten kan je je kennis perfect toetsen en weet je meteen of je al klaar bent voor het theorie-examen bij het CBR. Wanneer je de theorie-examens succesvol hebt afgerond kan je naar het CBR examen - de theorie-examens op het oefenmateriaal worden dagelijks bijgewerkt en vragen zullen je dus niet verrassen tijdens het theorie-examen. De USB-stick is zo vaak je maar wilt te gebruiken.
Verkeersbordenboekje
Het verkeersbordenboek van Leertheorie is een handig overzicht met alle verkeersborden in Nederland, inclusief uitleg. Het verkeersborden boek bevat meer dan 500 verkeersborden. Naast de 500 verkeersborden heeft het boekje ook een algemene uitleg verkeersborden. Het boekje is ideaal om naast je leer & oefen materiaal te gebruiken en is handig als naslagwerk. De verkeersborden zijn onderverdeeld in de categorieën A-L, net zoals dat het geval is in het officiële RVV. Naast de algemene borden krijg je ook de bebakening, verkeersregelaars, verkeerslichten, matrixborden, onderborden, straatnaamborden en meer overzichtelijk gepresenteerd!
Praktijkboekje - Examenboekje
Extra boekje die je kan gebruiken om je voor te bereiden op het praktijkexamen. Dit boekje geeft antwoord op onder andere de volgende vragen:
- Hoe ga je om met faalangst?
- Hoe ga je om met examenvrees?
- Hoe kun je het beste voorbereiden?
- Hoe is alles geregeld?
- Wat kun je verwachten op je CBR examen?
- Hoe ga je er mee om als je een fout maakt?
- En als je bent geslaagd?
- Dit boekje bevat 23 pagina's examentraining vol informatie , nuttige tips van experts, aandachtspunten en veel gestelde vragen!

Nieuwste uitvoering is inclusief ADAS en informatie over de nieuwste technieken die gebruikt worden in auto's en andere voertuigen. ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. Dit zijn systemen die de bestuurder ondersteunen tijdens het rijden ofwel geavanceerde rij taak ondersteunende systemen.
Mobiele examens
De website van Leertheorie is volledig ingericht voor gebruik op mobiel. De mobiele examens sluiten naadloos aan op de examens die je kan verwachten bij het CBR. Heel gemakkelijk om onderweg te gebruiken of als je thuis zit op de bank. Mochten de examens niet voldoende zijn kan je gemakkelijk binnen de applicatie opwaarderen met extra examens.
Samenvattend heeft dit complete pakket:
- Theorieboek rijbewijs
- Oefenmateriaal
- Samenvatting
- Verkeersbordenboekje
- Praktijkboekje
- Mobiele examens
Alles is perfect geseald en wordt ongeschonden geleverd.
Mochten er problemen zijn met de levering of bijvoorbeeld een drukfout wordt er kosteloos een vervangend artikel aangeboden.
ISBN
8719274518051
Uitgever
LeerTheorie
Taal
Onbekend
Genre
Overige artikelen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris